accordionapplearrow-btnarrow-downarrow-left-simplearrow-leftarrow-right-simplearrow-right-tablearrow-rightcard-arrowcheckconfigurecta-arrowcz-flagdownloaddropdowngoogle-playicon-testinfologo-symbol-currentcolorlogo-symbolmailmessengerphonepinplayplus-greenplusquotesocial-besocial-fbsocial-igsocial-pinsocial-vimeosocial-youtubespintreezoom

Kompozitne drvene ograde

Ograde Terafest®
Reproduciraj video

Oplemenite svoj dom ne samo s elegantnim podom već i s ogradom u istoj nijansi. Stvorit ćete harmoničan cjelovit izgled koji će povezati vaš vrt. Olakšajte si život s WPC ogradama koje su gotovo bez održavanja; samo ih operite vodom i to je to. Pružit će vam radost tijekom cijelog života i štititi vašu privatnost od pogleda prolaznika i susjeda.

Možete odabrati WPC ograde iz pet varijanti boja. Široki profil naših ograda znatno ubrzava montažu.

Naše ograde od kompozitnog drva ne zahtijevaju dodatnu obradu površine. Izuzetno su otporne na vremenske uvjete. Ne smeta im kiša, snijeg, mraz ili jaka sunčeva svjetlost, a i dalje zadržavaju boju i oblik.

Vjerujemo u naše ograde i zato ih nudimo sa do 25 godina jamstva. Proizvodnja, baš kao i kod podova i obloga, odvija se u Češkoj Republici. 

Ograde Terafest®

Paleta proizvoda

90
Profil ograde Forest

Dimenzije: 90 × 15 mm
Standardna dužina: bm
Težina: 1,65 kg/bm

Boje: Cedar, Teak, Palisander, Mahagon, Inox, Eben

120
Profil ograde Forest

Dimenzije: 120 × 11 mm
Standardna dužina: bm
Težina: 1,65 kg/bm

Boje: Cedar, Cedar+, Teak, Teak+, Palisander, Palisander+, Mahagon, Inox, Patina+, Eben

Tehnički list

Ograde i podovi TERAFEST®