accordionapplearrow-btnarrow-downarrow-left-simplearrow-leftarrow-right-simplearrow-rightcard-arrowcheckconfigurecta-arrowcz-flagdownloaddropdowngoogle-playicon-testinfologo-symbol-currentcolorlogo-symbolmailmessengerphonepinplayplusquotesocial-besocial-fbsocial-igsocial-pinsocial-vimeosocial-youtubespintreezoom

Kompozitne drvene obloge

Vanjska obloge Terafest®

Vanjski obložni profili originalan su izbor za oblaganje vanjskih zidova, potpornih elemenata, stupova, portala i zabata. Zbog svoje visoke izdržljivosti, stabilnosti i minimalnog održavanja, dobro su rješenje za oblaganje zidova oko deckinga, vrtnih zidova, pergola i nadstrešnica za automobile. Možete birati između široke palete boja koje se mogu stilizirati tako da odgovaraju vašem podu i ogradi.

Kompozitne obložne ploče savršeno oponašaju pravo drvo (čak i luksuzno egzotično drvo), ali uklanjaju njegove nedostatke. Obloga od imitacije drva ima visoku otpornost na vremenske uvjete (sunce, kiša, mraz, snijeg) i dugotrajan oblik te ne zahtijeva gotovo nikakvo održavanje.

Nadalje, ima iste prednosti kao decking – 25 godina jamstva protiv gljivica koje propadaju drvo, truleži i insekata. Također se možete pouzdati da je to čisto češki proizvod.

Obloge Terafest®

Paleta proizvoda

150
Profil za oblaganje Forest

Dimenzije: 150 × 14 mm
Standardna dužina: 3,3 m
Težina: 2,1 kg/bm

Boje: Cedar, Teak, Palisander, Mahagon, Inox, Eben

Tehnički list

Obloge i ograde TERAFEST®