accordionapplearrow-btnarrow-downarrow-left-simplearrow-leftarrow-right-simplearrow-rightcard-arrowcheckconfigurecta-arrowcz-flagdownloaddropdowngoogle-playicon-testinfologo-symbol-currentcolorlogo-symbolmailmessengerphonepinplayplusquotesocial-besocial-fbsocial-igsocial-pinsocial-vimeosocial-youtubespintreezoom

Kontakt

Još samo jedan korak
s terase iz snova

Nikada nije kasno započeti dan dobrom kavom na vlastitoj novoj terasi. A što bi trebalo biti? Lijepo za gledanje i ugodno za dodir, to je sigurno. Onaj po kojemu možete hodati bosi, koji se neće skliznuti, izgorjeti na suncu ili se razbiti.

Možda bi trebala biti i bez održavanja – želite uživati u kavi, a ne razmišljati koliko će posla biti ponovno brusiti i bojati terasu.

Nova terasa također bi trebala trajati neko vrijeme. Za naše kompozitne terase Terafest jamčimo do 25 godina. I vjerujemo da će ostvariti sve vaše snove o uživanju u vremenu s obitelji i prijateljima.

Kako to radi ovdje

Vaša nova terasa u
u četiri koraka

01
Pronaći ćemo vam najbližeg partnera

Ispunite naš obrazac za kontakt i pronaći ćemo vam odgovarajućeg partnera za instalaciju u vašem području.

02
Dizajnirajte zajedno svoj novi pod

Naš partner će pregledati vaš projekt, preporučiti odgovarajuće tehničko rješenje i pripremiti ponudu. Zajedno ćete odabrati vrstu i boju Terafest ploča.

03
Izradit ćemo brodski pod prema Vašem nacrtu

Kompletan materijal pripremamo prema specifikaciji partnera za montažu i isporučujemo Vam.

04
Vršimo montažu i predaju

Partner za postavljanje postavit će pod i predati vam ga na korištenje. Također će vas savjetovati kako ga pravilno njegovati kako bi vam pružao zadovoljstvo dugi niz godina.

Terafest postavljaju profesionalci
Mreža certificiranih instalacijskih partnera

Možete se osloniti na naše partnere za instalaciju. Svi oni su obučeni za Terafest sustav, imaju odrađen veliki broj poslova i spremni su vas savjetovati oko svake sitnice vašeg projekta.

Posjetite naš
Novi izložbeni prostor

U našem novom showroomu pronaći ćete gotovo 60 m2 vanjske terase Terafesta. Uzorci svih naših linija proizvoda u različitim bojama. Ako niste sigurni u dizajn ili nijansu dasaka, svratite i posjetite nas. Rado ćemo vam pomoći u odabiru.

Adresa showrooma:
WPC – Woodplastic a.s.
Bukovany 181, 257 41 Bukovany