TERAFEST® – HR

Prohlášení o ochraně osobních údajů (EU)

Ova izjava o privatnosti zadnji put je ažurirana 26. 5. 2022 i odnosi se na građane i osobe sa stalnim prebivalištem u Europskom gospodarskom prostoru i Švicarskoj.

U ovoj izjavi o privatnosti objašnjavamo što radimo s podacima koje dobivamo o vama putem https://www.terafest.hr. Preporučujemo da pažljivo pročitate ovu izjavu. U našoj obradi pridržavamo se zahtjeva zakona o privatnosti. To između ostalog znači da:

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite znati koje točno podatke o vama čuvamo, kontaktirajte nas.

1. Svrha, podaci i rok čuvanja

Možemo prikupljati ili primati osobne podatke za brojne svrhe povezane s našim poslovanjem koje mogu uključivati sljedeće: (kliknite za proširenje)

2. Kolačići

Naša web stranica koristi kolačiće. Za više informacija o kolačićima pogledajte naša Pravila o kolačićima

3. Prakse otkrivanja

Otkrivamo osobne podatke ako smo dužni prema zakonu ili sudskom nalogu, kao odgovor agenciji za provođenje zakona, u mjeri dopuštenoj prema drugim odredbama zakona, da damo informacije ili za istragu o predmetu koji se odnosi na javnu sigurnost.

If our website or organisation is taken over, sold, or involved in a merger or acquisition, your details may be disclosed to our advisers and any prospective purchasers and will be passed on to the new owners.

S Googleom smo sklopili Ugovor o obradi podataka.

Google ne smije koristiti podatke ni za jednu drugu Googleovu uslugu.

Mi blokiramo uključivanje pune IP adrese.

4. Sigurnost

Predani smo sigurnosti osobnih podataka. Poduzimamo odgovarajuće sigurnosne mjere kako bismo ograničili zlouporabu i neovlašteni pristup osobnim podacima. Time se osigurava da samo potrebne osobe imaju pristup vašim podacima, da je pristup podacima zaštićen i da se naše sigurnosne mjere redovito provjeravaju.

5. Web stranice trećih strana

Ova izjava o privatnosti ne odnosi se na web stranice trećih strana povezane poveznicama na našoj web stranici. Ne možemo jamčiti da ove treće strane postupaju s vašim osobnim podacima na pouzdan ili siguran način. Preporučujemo da prije korištenja ovih web stranica pročitate izjave o privatnosti ovih web stranica.

6. Izmjene i dopune ove izjave o privatnosti

Zadržavamo pravo izmjena i dopuna ove izjave o privatnosti. Preporuča se da redovito pregledavate ovu izjavu o privatnosti kako biste bili upoznati sa svim promjenama. Osim toga, aktivno ćemo vas informirati gdje god je to moguće.

7. Pristup i izmjena vaših podataka

Ako imate pitanja ili želite znati koje osobne podatke imamo o vama, obratite nam se. Možete nas kontaktirati pomoću podataka ispod. Imate sljedeća prava:

Uvijek jasno navedite tko ste, kako bismo bili sigurni da nećemo mijenjati ili brisati podatke pogrešne osobe.

8. Automatizirano donošenje odluka

Odluke donosimo na temelju automatizirane obrade u vezi s pitanjima koja mogu imati (značajne) posljedice za pojedince. To su odluke koje donose računalni programi ili sustavi bez ljudske intervencije.

Remarketing a podobná publika

9. Podnošenje prigovora

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji postupamo (prigovor na) obradu Vaših osobnih podataka, imate pravo podnijeti prigovor Tijelu za zaštitu podataka.

10. Kontakt podaci

WPC – WOODPLASTIC a. s.
Na Folimance 2154/17
128 00 Praha 2
Česko
Češka Republika
Web-stranica: https://www.terafest.hr
E-pošta: zc.citsalpdoow@cpw
Broj telefona: +420 321 001 523

Dodatak

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Tento web používá sadu Privacy Suite pro WordPress od Complianz ke shromažďování záznamů o souhlasu. Pro tuto funkci je vaše IP adresa anonymizována a uložena v naší databázi. Další informace naleznete v Complianz Prohlášení o ochraně osobních údajů.